Wijnbrevet – SDEN 3

Drankenstudie Michel van Tuil
23
jan
-
16
apr

Wijnbrevet – SDEN 3

door Drankenstudie Michel van Tuil
 
192 mensen hebben dit evenement bekeken.
 
€ 560,-
 
paid
cursusboek “De Wijnwereld” een volledig naslagwerk, dat door de duidelijke indeling snel en gemakkelijk te raadplegen is. De avonden worden ondersteund door power point presentaties. Over de lesstof worden meerkeuzevragen aan de cursist meegegeven, die betrekking hebben op de behandelde stof. De meerkeuzevragen bieden een goed houvast voor het landelijk examen (SDEN 3) dat door de Stichting Slijters Opleidingen in Maarn wordt afgenomen. Het Wijnbrevet is de vooropleiding voor de vinologen.

Prijs van de cursus € 560,- incl. cursusboek en 12 lesavonden.
Examen kunt u doen bij de wijnacademie te Maarn.

De cursus start op donderdag 23 Januari 2020.

">

In twaalf lesblokken meegenomen op een reis door de wijnlanden van de hele wereld. Met behulp van een duidelijk en gestructureerd cursusboek maakt u kennis met de belangrijkste aspecten van de wijnwereld. Daarnaast is het cursusboek “De Wijnwereld” een volledig naslagwerk, dat door de duidelijke indeling snel en gemakkelijk te raadplegen is. De avonden worden ondersteund door power point presentaties. Over de lesstof worden meerkeuzevragen aan de cursist meegegeven, die betrekking hebben op de behandelde stof. De meerkeuzevragen bieden een goed houvast voor het landelijk examen (SDEN 3) dat door de Stichting Slijters Opleidingen in Maarn wordt afgenomen. Het Wijnbrevet is de vooropleiding voor de vinologen.

Prijs van de cursus € 560,- incl. cursusboek en 12 lesavonden.
Examen kunt u doen bij de wijnacademie te Maarn.

De cursus start op donderdag 23 Januari 2020.

Om u te registreren voor deze cursus, bezoekt u de volgende URL: https://drankenstudie.nl/winkel/wijncursus-sden-3-voor-het-wijnbrevet-23-01-2020/ →

 

Datum en tijd

23-01-2020 Tijdstip 20:00 to
16-04-2020 Tijdstip 23:00
 

Adres

 

Cursus locatie

Buurthuis Boschveld
 
 
 

Share With Friends